Steen & Ström Sverige

Kund: Steen & Ström Sverige
Datum: 2019-09-30/31

ECs uppdrag var att skapa installationer som ger en vårkänsla i två av Steen & ströms köpcentrumanläggningar samtidigt, Kupolen i Borlänge och Marieberg Galleria i Örebro.
Steen & Ström har ett marknadsföringskoncept som de kallar för Let´s Play. Varje vår och höst slår de ett extra slag för säsongens mode under en helg och EC har fått förtroendet att skapa events runt konceptet under flera år. Eventen skulle genomföras i båda köpcentrumen samtidigt och ha samma inramning.I köpcentrum är det viktigt att butikerna får en tydlig och bra exponering samtidigt som det ska locka besökare som ska känna att de får något extra denna helg.

- I detta fall fick vi tänka till ordentligt, för att hitta ett nytt och spännande sätt att visa vårmode. Inte bara kläder utan även inredningsmode och säsongens blomsterarrangemang. Vi valde att bygga flera miljöer i båda köpcentrumen med en tydlig vårkänsla där vi lade grunden i miljön och sedan byggde på med produkter från butikerna. Vi fick ett stort engagemang från butikerna, vilket är en mycket viktig del för att få ett lyckat event i köpcentrummiljö, Jocke Göransson projektledare för Let´s Play Marieberg.

Installationerna blev en riktig snackis i både Kupolen och Marieberg Galleria denna helg och eventen var mycket uppskattade.